webinar-icon

Zarządzanie poprzez wartości – coaching managerski dla kadry zarządzającej w restauracji i hotelu

Każda firma to przede wszystkim ludzie, a sekretem każdego skutecznie działającego zespołu gastronomicznego jest właściwe zarządzanie. Sprawdź nasze darmowe szkolenie gastronomiczne i dowiedz się, na czym polega coaching managerski w hotelu i restauracji, jakie znaczenie ma rozwój pracownika oraz jak prowadzić zarządzanie poprzez wartości.

 Zarządzanie poprzez wartości – coaching managerski dla kadry zarządzającej w restauracji i hot

  • Rozwój pracownika – co to oznacza? I jaki ma wpływ na zarządzanie poprzez wartości?
  • Na czym polega coaching managerski dla gastronomii?
  • Rola managera w zarządzaniu coachingowym
  • Zarządzanie poprzez wartości
  • Style zarządzania i zasady wyboru managera jako coach
  • Jak ułatwić pracę managera? Efektywny system zarządzania restauracją i zespołem

Sprawdź szkolenie gastronomiczne tam, gdzie Ci najwygodniej:

Subskrybuj Strefę Eksperta

Zostaw swój adres e-mail i otrzymuj regularne powiadomienia o najnowszych darmowych szkoleniach gastronomicznych online oraz wszelkich publikacjach, które przygotowujemy!

Szkolenie gastronomiczne prowadzi

Szkolenie gastronomiczne prowadzi

Magdalena Wiśniewska-Baran

Właścicielka firmy Tabaka Kulinarna

Swoją przygodę z gastronomią rozpoczęła w latach 90. Zaczęła od stanowiska kelnerki, sprawowała funkcje kierownicze, managerskie oraz dyrektorskie w restauracjach i hotelach w Polsce oraz zagranicą. Od wielu lat prowadzi szkolenia oraz konsultacje zarówno dla indywidualnych klientów, dla restauratorów i hotelarzy na terenie całej Polski. W 2013 roku założyła firmę Tabaka Kulinarna, która do dzisiejszego dnia jest rekomendowana i polecana przez osoby, które skorzystały z usług firmy.

Szkolenie gastronomiczne prowadzi

Szkolenie gastronomiczne prowadzi

Monika Goc

Właścicielka ośrodka rozwoju personalnego EFROS

Od ponad 10 lat zaangażowana w tworzenie i realizację projektów szkoleniowo – coachingowych, które pomagają managerom rozwijać własne kompetencje i wzmacniać potencjał firm dla których pracują: od biznesu, po edukację i organizacje społeczne. Razem z Dariuszem Goc prowadzi Ośrodek rozwoju personalnego EFROS. Współpracuje z firmą Tabaka Kulinarna i Magdaleną Wiśniewska-Baran. Efektem kilkumiesięcznej współpracy jest mądre kierowanie liderów poprzez warsztaty, coaching managerów restauracji, mentoring. Dzięki szkoleniom uczestnicy stworzyli swoją wizję skutecznego managera, której realizacja pozwoliła na budowanie relacji z właścicielem lokalu opartej na zaufaniu i odpowiedzialności.

Akademia GoPOS

Akademia GoPOS

Akademia GoPOS to platforma edukacyjna, oferująca darmowe szkolenia gastronomiczne online dla branży HoReCa. Znajdziesz tu kursy gastronomiczne, które pozwolą Ci podnieść swoje umiejętności i skutecznie rozwijać własną firmę. Wszystkie szkolenia dla gastronomii zostały zaprojektowane tak, by dostarczać Ci jak najwięcej cennych informacji, porad i wskazówek od największych ekspertów w branży. Sprawdź już teraz bogatą bibliotekę bezpłatnych szkoleń gastronomicznych online, które pomagają tysiącom restauratorom działać w branży skuteczniej i jeszcze efektywniej.

Zobacz więcej

GoPOS - jeden system, niezliczone możliwości dla Twojego biznesu! Poznaj go bliżej.

Zobacz więcej
webinar-icon
Yellow dots

Wypróbuj GoPOS przez 14 dni za darmo