Sezonowe promocje to kluczowy element strategii marketingowej wielu firm. Dzięki nim możemy zwiększyć sprzedaż, przyciągnąć nowych klientów oraz zbudować lojalność wśród obecnych. Jednak skuteczne planowanie i wdrażanie sezonowych akcji promocyjnych wymaga przemyślanej strategii oraz odpowiednich narzędzi. W tym artykule omówimy, jak efektywnie planować i realizować sezonowe promocje, a także jak wykorzystać do tego nowoczesne rozwiązania sprzedażowe.
Rozwiązania sprzedażowe GoPOS kompleksowo wspierają Foodhall Montownia
Foodhall Montownia stawia na GoPOS! Nasze rozwiązania sprzedażowe wspierają największy kompleks gastronomiczny Trójmiasta. Sprawdź, jakie konkretnie narzędzia wybrał obiekt i przekonaj się jakie efekty udało się osiągnąć.
Szkolenia Gastronomiczne Akademia GoPOS: Najczęściej popełniane błędy na starcie z nowym lokalem
Otwarcie restauracji to wyjątkowe wyzwanie, obfitujące w liczne trudności oraz wymagające podejmowania wielu poważnych decyzji. To zatem całkiem normalne, że rozpoczynając własny biznes gastronomiczny popełnisz wiele błędów, szczególnie jeśli działasz bez doświadczenia. Masz jednak szansę uniknąć pomyłek, wykorzystując strategie i porady od ekspertów. Tematykę najczęściej popełnianych błędów na starcie z nowym lokalem poruszyliśmy w bezpłatnym szkoleniu gastronomicznym online, wraz z Zuzą Strzelczyk z Projekt Gastro w ramach Akademii GoPOS. Czytaj dalej i dowiedz się, jak krok po kroku otworzyć własną restaurację, unikając przy tym najczęściej występujących pomyłek.
Twój biznes pod stałą kontrolą: teraz, wszędzie, zawsze! Aplikacja mobilna GoPOS Now już dostępna!
Zarządzanie biznesem jeszcze nigdy nie było tak łatwe! Poznaj nową aplikację mobilną GoPOS Now, która umożliwi Ci sprawną kontrolę punktu – prosto z poziomu smartfonu. Dzięki funkcjom raportowania i analizy na żywo, możesz kontrolować najważniejsze aspekty swojej działalności nawet z dala od lokalu. Sprawdź, jak GoPOS Now może usprawnić codzienne operacje Twojego przedsiębiorstwa i poznaj wszystkie funkcjonalności bliżej! Aplikacja jest już dostępna do pobrania na iOS i Android.
Szkolenia Gastronomiczne Akademia GoPOS: Gospodarka magazynowa w restauracji
Dzisiejsza gastronomia to bardzo dynamiczny i pełen wyzwań biznes. Jednym z tych wyzwań jest skuteczne zarządzanie magazynem. Wielu restauratorów nie zdaje sobie sprawy, że bez odpowiednich procesów optymalizacji ich lokal narażony jest na ogromne straty. O gospodarce magazynowej w restauracji porozmawialiśmy z Leszkiem Szczepaniakiem z BON VIVANT ADVISORY w ramach bezpłatnego szkolenia gastronomicznego online w Akademii GoPOS. Czytaj dalej i dowiedz się, jak możesz lepiej zarządzać zapasami w swoim lokalu.
Ekologiczna restauracja: prowadź biznes gastronomiczny przyjazny dla środowiska!
Ekologia w gastronomii to już zdecydowanie więcej, niż tylko trend. Obecnie Goście zwracają ogromną uwagę na to, jak odwiedzane przez nich lokale starają się dbać o środowisko. Przeczytaj ten artykuł i poznaj praktyczne wskazówki, jak stworzyć restaurację eco-friendly!
Szkolenia Gastronomiczne Akademia GoPOS: Trendy marketingowe, które musisz znać, aby sięgnąć po sukces w gastronomii
Jeśli szukasz przepisu na sukces w biznesie gastronomicznym, potrzebujesz czegoś więcej, niż tylko smacznych dań. Ogromny wpływ na Twoją pozycję na dzisiejszym rynku ma marketing, a marketingiem od zawsze rządzą trendy. Stale pojawiają się nowe koncepcje na działania promocyjne, a wykorzystywanie ich pozwala nadążyć za dynamiczną konkurencją – także na rynku HoReCa. Tematykę trendów marketingowych w gastronomii podjęliśmy w szkoleniu gastronomicznym online wraz z Katarzyną Płachecką w ramach Akademii GoPOS. Czytaj dalej i dowiedz się, jak je wykorzystać, aby przyciągnąć do swojego lokalu jak najwięcej Gości!
Nowa decyzja w sprawie KSeF – poznaj terminy wprowadzenia systemu!
Minister finansów wydał decyzję w sprawie obowiązkowego korzystania przez polskich przedsiębiorców Krajowego Systemu e-Faktur. Przeczytaj ten artykuł i dowiedz się, od kiedy musisz zacząć używać KSeF!
Szkolenia Gastronomiczne Akademia GoPOS: Standardy obsługi kelnerskiej w restauracji
Dla odwiedzających Twój lokal Gości znaczenie ma nie tylko smaczne jedzenie. Na pełnię doświadczenia z wizyty ogromny wpływ ma jakość obsługi. Aby więc zapewnić Gościom jak najlepsze wrażenia, należy zachowywać odpowiednie standardy obsługi kelnerskiej. Ich tematykę podjęliśmy w bezpłatnym szkoleniu gastronomicznym online wraz z Patrykiem Ziomkiem z dobrykelner.pl w ramach Akademii GoPOS. Jak zadbać o standardy obsługi kelnerskiej i jakie narzędzia Ci w tym pomogą? Czytaj dalej i poznaj rady eksperta!
Poznaj Akademię GoPOS – Twoją darmową, kompleksową bazę wiedzy dla gastronomii!
Jak zwiększyć zyski restauracji? Jak przyciągnąć Gości do lokalu? Jak znaleźć odpowiedni personel? Wiemy, że tego rodzaju pytania oraz całe mnóstwo innych rozterek towarzyszą właścicielom i managerom gastronomii każdego dnia. To właśnie z myślą o wsparciu w rozwiązywaniu tego typu problemów oraz umacnianiu wyjątkowej, lecz trudnej branży powstała Akademia GoPOS – platforma edukacyjna oferująca bezpłatne szkolenia gastronomiczne online. Dowiedz się, na czym polega ten projekt i jak może wspomóc rozwój Twojego biznesu!