Sezon na mobilną gastronomię zbliża się wielkimi krokami. Jak przygotować się do niego odpowiednio, by zaskoczyć klientów szybkością obsługi i sprawnym działaniem? Poznaj zestaw, który doskonale odpowiada na wszystkie potrzeby food trucków i wyposaż swój punkt w najatrakcyjniejsze cenowo rozwiązanie na rynku.
Wyzwania, z jakimi mierzą się mobilne gastronomie
Praca w food trucku wiąże się ze specyficznymi warunkami. Niewielka ilość miejsca zdecydowanie utrudnia działanie tego typu biznesu oraz ogranicza możliwości w wyborze wyposażenia, w tym urządzeń sprzedażowych. Do tego dochodzą jeszcze długie kolejki, nad którymi nieraz ciężko zapanować. Aby skutecznie prowadzić sprzedaż w food trucku potrzebujesz odpowiednich narzędzi, dopasowanych do specyficznych potrzeb Twojego biznesu. Rozwiązaniem, które pozwoli zaoszczędzić cenne miejsce oraz zapewnić sprawną i szybką sprzedaż jest zestaw składający się z urządzenia Vero, systemu sprzedażowego GoPOS oraz terminalu płatniczego. Warto także zainwestować w rozwiązania takie jak E-menu czy system numerkowy, które przyspieszają proces zamówień oraz pozwalają zniwelować kolejki.
Posnet Vero – jedno urządzenie, wiele możliwości
Posnet Vero to kompletny zestaw POS, który składa się z drukarki fiskalnej, platformy POS, aplikacji sprzedażowej GoPOS oraz integracji z terminalem płatniczym w jednym urządzeniu. To rozwiązanie all in one o kompaktowych wymiarach, zapewniające znaczną oszczędność miejsca, którego zdecydowanie brakuje w każdym food trucku. Ponadto ogromną zaletę Vero stanowi jego cena – koszt urządzenia to zaledwie 1999 zł, a dodatkowo na jego zakup przysługuje Ci ulga z Urzędu Skarbowego od podatku dochodowego w wysokości 700 zł. Do całkowitych kosztów utrzymania stanowiska sprzedażowego musisz jeszcze doliczyć licencję za aplikację sprzedażową, której cena zaczyna się od 100 zł – i to już wszystko! W porównaniu do wysokich kosztów standardowego stanowiska sprzedażowego, to zdecydowanie najkorzystniejsza cena na rynku.
System sprzedażowy idealny dla food trucków!
W sezonie letnim każdy food truck cieszy się popularnością, lecz konkurencja takich biznesów także jest ogromna. Aby wyróżnić się wśród innych sezonowych punktów potrzebujesz nie tylko wyjątkowego pomysłu na biznes i pysznego jedzenia, ale także nowoczesnych rozwiązań sprzedażowych. Wybierz system, który zapewni Ci intuicyjną sprzedaż w zaledwie 3 kliknięciach. Oprogramowanie pozwoli przyspieszyć i usprawnić obsługę, a także uniknąć niepotrzebnych błędów. Nie zatrzymuj swojej sprzedaży nawet przy chwilowym braku Internetu! Słaba łączność to częsty problem we wszystkich food truckach, jednak system GoPOS zapewnia bezawaryjną sprzedaż nawet w takich warunkach! Aplikacja umożliwia także sprawne procesowanie każdego rodzaju płatności dzięki integracji z terminalem płatniczym.
Pozwól klientom przeglądać menu na własnych smartfonach
Długie kolejki do food trucków w sezonie letnim, często zniechęcają klientów. Aby zapewnić sprawną obsługę konsumentom, wprowadź do swojego punktu E-menu! Stwórz elektroniczną wersję swojej karty dań oraz umieść w widocznych miejscach kody QR, po których zeskanowaniu goście będą mogli wygodnie przejrzeć Twoją ofertę. Aplikację w dowolnym momencie możesz także rozbudować o funkcję zamawiania i opłacania zamówień. To rozwiązanie nie tylko przyspiesza obsługę, ale także zapewnia oszczędności – jeżeli używasz papierowych wersji swojego menu, możesz zapomnieć o drukowaniu kolejnych kart, gdy wprowadzasz nowości! Elektroniczną wersję możesz dowolnie aktualizować i otrzymywać na bieżąco wszystkie zmiany. Wprowadź swoje wirtualne menu również w innych językach i obsługuj zagranicznych turystów bez żadnych pomyłek.
Zniweluj kolejki z systemem numerkowym
Częstym problemem dla właścicieli food trucków jest skuteczne zarządzanie kolejką. Podczas wydawania zamówień na pewno często zdarza Ci się przekrzykiwać gości, co może powodować spory chaos, a w takich warunkach nietrudno o pomyłki. Rozwiązaniem, które pozwoli Ci zapanować nad kolejkami przed food truckiem jest system numerkowy! Dzięki niemu do zamówień przypiszesz numerki i wyświetlisz je na ekranie telewizora, a klienci widząc swój numer odbiorą swoje zamówienie. Pozwoli to przyspieszyć i usprawnić proces obsługi, a także uniknąć wielu niepotrzebnych pomyłek.
Do nowego sezonu trzeba dobrze się przygotować. Z odpowiednimi narzędziami sprzedażowymi bez problemu wyróżnisz się na tle konkurencji i przyciągniesz uwagę klientów. Jeśli jesteś zainteresowany zestawem rozwiązań POS dla food trucka – nie czekaj i już teraz skontaktuj się z nami!