webinar-icon

Jak przygotować się do sezonu ogródkowego? Zyskowny ogródek od A do Z!

W gastronomicznym kalendarzu wiosna to początek sezonu ogródkowego. W ramach przygotowań do tego ważnego czasu, sprawdź nasze darmowe szkolenie gastronomiczne online i dowiedz się, jak stworzyć projekt ogródka gastronomicznego krok po kroku, poznaj sposoby na efektywną sprzedaż i skuteczną organizację pracy personelu w ogródkach, dowiedz się, jak urządzić ogródek gastronomiczny, a także odkryj, jak opracować atrakcyjną ofertę sezonową.

  Jak przygotować się do sezonu ogródkowego? Zyskowny ogródek od A do Z! 
# 
 W gastronomicznym

  • Dlaczego warto zainwestować w ogródek gastronomiczny?
  • Kiedy i jak przygotować ogródek gastronomiczny - projekt krok po kroku
  • Sezonowa oferta, dobrze zaplanowany serwis i bieżąca kontrola
  • Jak skutecznie sprzedawać w ogródkach?
  • Zamknięcie dnia i sezonu, rozliczenia, wnioski, obserwacje

Sprawdź szkolenie gastronomiczne tam, gdzie Ci najwygodniej:

Subskrybuj Strefę Eksperta

Zostaw swój adres e-mail i otrzymuj regularne powiadomienia o najnowszych darmowych szkoleniach gastronomicznych online oraz wszelkich publikacjach, które przygotowujemy!

Szkolenie gastronomiczne prowadzi

Szkolenie gastronomiczne prowadzi

Rafał Pasenik

Ekspert, właściciel

Trener, mentor i doradca w Gastro. Z branżą gościnności związany od ponad 25 lat. Wspiera, szkoli i rozwija najlepszych w branży. Jego autorskie szkolenia obejmują obszar profesjonalnej obsługi kelnerskiej, organizacji różnorodnych przyjęć, sugestywnej sprzedaży, skutecznego rozwiązywania reklamacji i radzenia sobie z trudnymi sytuacjami podczas serwisu. Menedżerom pomaga w budowaniu swojej pozycji skutecznego lidera. Jego kursy są dedykowane klientom z różnych segmentów, od fast casual po top premium. Więcej informacji na stronach www.gastrolekcje.pl i www.hr-system.pl

Szkolenie gastronomiczne prowadzi

Szkolenie gastronomiczne prowadzi

Maciej Rogowski

Właściciel firmy szkoleniowej

Konsultant i trener na rynku HORECA. Właściciel firmy konsultingowej Berio Consulting. Związany z gastronomią od 1991 roku. Zaczynał swoją karierę zawodową jako Szef Cukierni na prywatnych jachtach pasażerskich, później jako Sous Chef, Szef Kuchni, dyrektor w hotelu o podwyższonym standardzie czy jako szef gastronomii w prywatnej międzynarodowej klinice. Pracował przy bufetach eventowych dla Szwedzkiej Rodziny Królewskiej, gwiazd Hollywood, a także był osobistym kucharzem najbogatszych obywateli naszego kraju. Tworzy od podstaw projekty restauracyjne w kraju i zagranicą.

Akademia GoPOS

Akademia GoPOS

Akademia GoPOS to platforma edukacyjna, oferująca darmowe szkolenia gastronomiczne online dla branży HoReCa. Znajdziesz tu kursy gastronomiczne, które pozwolą Ci podnieść swoje umiejętności i skutecznie rozwijać własną firmę. Wszystkie szkolenia dla gastronomii zostały zaprojektowane tak, by dostarczać Ci jak najwięcej cennych informacji, porad i wskazówek od największych ekspertów w branży. Sprawdź już teraz bogatą bibliotekę bezpłatnych szkoleń gastronomicznych online, które pomagają tysiącom restauratorom działać w branży skuteczniej i jeszcze efektywniej.

Zobacz więcej

GoPOS - jeden system, niezliczone możliwości dla Twojego biznesu! Poznaj go bliżej.

Zobacz więcej
webinar-icon
Yellow dots

Try GoPOS 14 days for free