Skuteczna organizacja dowozów w gastronomii to spore wyzwanie. Jak ograniczyć czas obsługi zamówień z dostawą? Jak usprawnić komunikację w zespole i z Klientami? Jak zwiększyć zyski, zaoszczędzić na prowizjach i poprawić świadomość marki? Właścicielka Pizzerii Kallzone znalazła odpowiedzi na wszystkie te pytania!
Słuchaj nagrania tam gdzie Ci najwygodniej:
Zostaw swój adres e-mail i otrzymuj regularne powiadomienia o najnowszych darmowych szkoleniach gastronomicznych online oraz wszelkich publikacjach, które przygotowujemy!
Właścicielka restauracji
Właścicielka Pizzerii Kallzone – restauracji o 28-letniej tradycji, która zyskała renomę w Piekarach Śląskich. Od najmłodszych lat związana ze światem gastronomii, jej doświadczenie i innowacyjne podejście sprawiają, że z pasją i zaangażowaniem wprowadza nowoczesne rozwiązania do swojego biznesu. Pizzeria Kallzone od ponad dwóch dekad rozwija usługi dostawy, stale udoskonalając procesy związane z zamówieniami na wynos. Pomysły Nicole mają na celu zwiększenie efektywności i satysfakcji klientów, dzięki czemu prowadzony przez nią lokal działa z sukcesem od wielu lat.
Akademia GoPOS to platforma edukacyjna, oferująca darmowe szkolenia gastronomiczne online dla branży HoReCa. Znajdziesz tu kursy gastronomiczne, które pozwolą Ci podnieść swoje umiejętności i skutecznie rozwijać własną firmę. Wszystkie szkolenia dla gastronomii zostały zaprojektowane tak, by dostarczać Ci jak najwięcej cennych informacji, porad i wskazówek od największych ekspertów w branży. Sprawdź już teraz bogatą bibliotekę bezpłatnych szkoleń gastronomicznych online, które pomagają tysiącom restauratorom działać w branży skuteczniej i jeszcze efektywniej.