Wielu Gości w restauracji to nie tylko atrakcyjne zyski, lecz także utrudniona praca i spory chaos. Sprawdź to darmowe szkolenie gastronomiczne online i odkryj sposoby na zarządzanie rezerwacjami w restauracji i kontrolę stolików, gdy ruch w lokalu jest największy. Poznaj zasady przyjmowania rezerwacji stolików i komunikacji z Gośćmi oraz skutecznego zarządzania kolejką. Przekonaj się również, jak monitorować i zwiększać rotację stolików.
Słuchaj nagrania tam gdzie Ci najwygodniej:
Zostaw swój adres e-mail i otrzymuj regularne powiadomienia o najnowszych darmowych szkoleniach gastronomicznych online oraz wszelkich publikacjach, które przygotowujemy!
Ekspert, właściciel
Trener, mentor i doradca w Gastro. Z branżą gościnności związany od ponad 25 lat. Wspiera, szkoli i rozwija najlepszych w branży. Z jego usług korzystają między innymi Hotele Puro, Arłamow, Accor, Lagardere, Aioli, Schronisko Bukowina, Złotopolska Dolina, Hotel Bania, Ambra, Shuum, Tutti Santi, Złoty Groń, InoWino, Hotel Warszawa i wielu innych. Jego autorskie szkolenia obejmują obszar profesjonalnej obsługi kelnerskiej, organizacji różnorodnych przyjęć, sugestywnej sprzedaży, skutecznego rozwiązywania reklamacji i radzenia sobie z trudnymi sytuacjami podczas serwisu. Menedżerom pomaga w budowaniu swojej pozycji skutecznego lidera. Z pasją i zaangażowaniem Rafał pomaga zarówno początkującym, jak i doświadczonym profesjonalistom w gastronomii. Jego kursy są dedykowane klientom z różnych segmentów, od fast casual po top premium. Więcej na stronach www.gastrolekcje.pl i www.hr-system.pl.
Akademia GoPOS to platforma edukacyjna, oferująca darmowe szkolenia gastronomiczne online dla branży HoReCa. Znajdziesz tu kursy gastronomiczne, które pozwolą Ci podnieść swoje umiejętności i skutecznie rozwijać własną firmę. Wszystkie szkolenia dla gastronomii zostały zaprojektowane tak, by dostarczać Ci jak najwięcej cennych informacji, porad i wskazówek od największych ekspertów w branży. Sprawdź już teraz bogatą bibliotekę bezpłatnych szkoleń gastronomicznych online, które pomagają tysiącom restauratorom działać w branży skuteczniej i jeszcze efektywniej.